19 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

Za mobilne telefone opštinara 42 hiljade eura, naručena 172 broja

Grad Novi Pazar će Odlukom o dodjeli ugovora za “Usluge mobilne telefonije za potrebe Gradske uprave” izdvojiti 4.975.204,03 dinara ili neto više od 42 hiljade eura.

Ta usluga, na period od 24 mjeseca, je dodijeljena Telekomu Srbije, kao jedinom ponuđaču u postupku javne nabavke.

“Broj korisnika SIM kartica u mreži (grupi) Naručioca je 172 uz mogućnost naknadnog povećanja ili smanjenja broja korisnika; Opredjeljen budžet za beneficiranu nabavku telefona je u iznosu od najmanje 2.800.000,00 dinara sa PDV-a. Budžet je moguće koristiti u toku trajanja ugovorne obaveze. Svi telefonski aparati iz aktuelne ponude operatora za pravna lica, moraju biti dostupni Naručiocu po maksimalnoj cijeni od 1 dinar po aparatu”, stoji izmedju ostalog u specifikaciji tenederske dokumentacije.

U tenederskoj dokumentacije se navodi da ova javna nabavka podrazumjeva četiri različita paketa, ali se u objavljenoj tenderskoj dokumentaciji ne navode cijene prihvaćenih tarifnih paketa mobilne telefonije.

Od ukupno 172 broja (linija) za 42 je pedviđeno neograničen broj minuta u grupi, ka svim mrežama, neograničen broj SMS poruka i broj minuta u Zoni Zapadni Balkan kao i za 6 brojeva paket “Min 50”, broj minuta roomingu.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: