16 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport Srbija

Zvezdi prekinula seriju pobjeda Plavih, sudijama zvižduci

Na sramotan način i bez trunke kajanja glavni sudija meča Milanović je poklonio pobjedu Crvenoj Zvezdi u Novom Pazaru, ne sviravši očigledan faul prilikom postizanja pobjedonosnog gola za Beograđane.

Mrlju na ovaj meč dodatno je bacio i najveći autoritet medju Crveno-bijelima, golman Milan Borjan, koji je provokacijama u finišu meča dodatno pokazao svoj negativan odnos prema 50 -tak navijača Novog Pazara na ovom meču, te i prilikom izlaska sa terena u tunelu prema svlačionicama izazivao fudbalere Novog Pazara, upravu i službena lica.

Iako su gosti tokom meča imali prividnu inicijativu, Plavi su imali svoje šanse i prijetili su kontrama prema golu Crvene Zvezde.

Već na samom startu kapiten Novog Pazara Lončar je u 6. minutu savladao Borjana lijepim golom i donio radost armiji svojih navijača, koji su ovaj meč mogli da prate samo preko malih ekrana.

Zvezda je izjednačila u 34. minutu preko Rodića, da bi nezasluženu pobjedu Beograđanima donio, nakon evidentnog prekršaja nad Joksimovićem, Pešić u 88. minutu meča.

Glavni sudija ovog meča ostaće upamćen po nizu grešaka koje su išle na štetu Novog Pazara, koje su na kraju i bile presudne u korist gostiju.

Ovom pobjedom Crvena Zvezda je preuzela lidersku poziciju na tabeli, a Novi Pazar se sada nalazi na drugom mjestu.

Plavi u narednom kolu gostuju Kolubari u Lazarevcu.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: