28 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Preokret košarkaša Novog Pazara za pobjedu protiv Dunava

Košarkaši Novog Pazara su sinoć u Novom Banovcima protiv Dunava napravili rijetko viđen preokret, tako što su nadoknadili 19 poena zaostatka i na kraju pobjedili sa 73:72 (15:21, 15:24, 16:16, 27:11).

Najzaslužniji za sjajnu partiju sandžaćlčkih košarkaša bio je Manjgafić, koji je sa 29 poena predio svoj tim do maestralne pobjede u utakmici gdje su plavi prije poslednje četvrtine  već bili vidjeni kao poražena ekipa.

Sav raskoš košarkaške igre priredio je Novi Pazar u poslednjoj dionici utakmice, kada su “dodali gas” i na samo njima svojstven način “pregazili” grogiranog domaćina koji nije imao rješenje za igru plavih.

Pored Manjgafića, istakli su se još Nikolić i Islamović sa 10, odnosno 9 poena u ekipi Novog Pazara, a u Dunavu su najbolji bili Đorđije Jovanović sa 27 poena i Nikola Radovanović sa 22 poena.

Nakon 23. kola Novi Pazar zauzima 9. mjesto u najelitnijem takmičenju, a naredni meč igraju u petak protiv Tamiša u hali Doguš, koja je bila odložena prije mjesec dana zbog bolesti nekolicine igrača.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: