20 Aprila, 2024
Aktuelno Crna Gora Politika

Crna Gora: Optimizam da će dionica auto-puta biti puštena za saobraćaj tokom turističke sezone

Potpredsjednik Vlade za regionalni razvoj i ministar kapitalnih investicija Crne Gore, Ervin Ibrahimović danas je izrazio očekivanja da će prva dionica auto puta Bar – Boljare kroz ovu zemlju biti puštena za saobraćaj za vrijeme turističe sezone.

Ibrahimoviće je sa saradnicima, koji su direktno uključeni u realizaciju i praćenje realizacije projekta izgradnje prioritetne dionice auto puta , obišao radove na ovoj dionici.

“Zadovoljan sam napretkom radova u odnosu na ono što smo imali prije 10-ak dana kada sam ovdje bio zadnji put. Ovo što vidim danas uliva mi optimizam da će građani Crne Gore i naši gosti koji dolaze kao turisti ovaj auto-put koristiti dobar dio turističke sezone i to je nešto što me izuzetno raduje jer je zaista vrijeme da ovaj projekat počne da isporučuje benefite građanima i privredi Crne Gore”, kazao je Ibrahimović nakon obilaska radova, saopštilo je Ministarstvo kapitalnih investicija.

Poručio je da će nastaviti da prate radove i njihovu dinamiku.

“Do puštanja u rad ja ili neko od mojih najblizih saradnika skoro svakodnevno će biti na auto putu kako bismo se iz prve ruke uvjerili i u dinamiku i u kvalitet radova jer dinamika nikako ne bi smjela da ugrozi kvalitet”, zaključio je ministar Ibrahimović koji je predsjednik Bošnjačke stranke (BS).

Potpredsjednik Bošnjačke stranke(BS) Jasmin Ćorović biće novi direktor Monteputa, saznaje CdM, prenose podgorički mediji.

Ćorović je diplomirani profesor filozofije i logike.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: