Aktuelno Novi Pazar Sport Srbija

FK Novi Pazar: Razbili prozore na biletarnici kluba

Fudbalski klub Novi Pazar oglasio se saopštenjem nakon napada na prostorije kluba kada su nepoznati počinioci polomili staklo na bilaternici.

Foto: Zvanična fb stranica FK Novi Pazar

“U ponedjeljak oko 15 časova, dvojica huligana na motoru razbili su izloge na biletarnici fudbalskog kluba Novi Pazar, koja se nalazi u okviru Gradskog stadiona. Kamere koje se nalaze u blizini objekta zabiljeležile su dva mladića sa fantomka i prekrivenim registracionim oznakama na motociklu, kako gađaju kamenicama prema izlogu biletarnice. Uprava kluba je prijavila policiji ceo slučaj, a nadležnim organima su predati snimci incidenta”, navode iz sandžačkog kluba.

Klub je, ističu, zatražio od policije da se počinioci što prij pronađu i najoštrije kazne, ocjenjujući da se radi o predstavnicima dijela navijača koji izazivaju incidente i zbog kojih je klub kažnjavan više puta.

“Ovoga puta razlog je taj što klub ne želi da finanasira odlazak navijača na utakmice van Novog Pazara. Očito je da ovi lažni navijači nastoje da glume i oponašaju navijače Zvezde i Partizana i da svoje navodno navijanje unovče i naplate. Takvi navijači Novom Pazaru nisu potrebni i sada su policija i tužilaštvo na potezu”, stoji u saopštenju kluba.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: