19 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Futsaleri Novog Pazara pojačavaju redove

Klub malog fudbala Novi Pazar doveo je dvojicu renomiranih igrača sa kojima će probati da se izbore za sam vrh tabele.

U redove ovog kluba došli su Aleksandar Gavrilović i Kosta Vuković, sa kojima će klub iz Sandžaka dodatno osvežiti igrački kadar u proljećnom dijelu prvenstva.

Aleksandar Gavrilović(23), rođeni Kraljevčanin koji ima i reprezentativno iskustvo je u plavi tabor pristigao iz redova jesenjeg vice šampiona Loznice, dok je jedno vrijeme igrao i u ligi Mađarske za ekipu Kečkemeta.

Aleksandar Gavrilović

Drugo pojačanje je Kosta Vuković, 22-godišnji reprezentativac Crne Gore za koju je odigrao 5 utakmica, a prethodni klub mu je bio KMF Bajo Pivljanin iz Plužina, koji se duži niz godina nalazi u samom vrhu futsala u ovoj susednoj državi.

Kosta Vuković

Uprava kluba je uspjela da zadrži kostur tima od početka sezone, ali najveća žal ljubitelja futsala u Novom Pazaru jeste neigranje jednog od najboljih igrača u Srbiji Vukadinovića, koji će zbog povrede, prema procenama lekara, propustiti cijelu nastupjuću polusezonu.

Tabela nakon prvog dijela sezone

KMF Novi Pazar je prvi dio prvenstva završio na šestoj poziciji sa 14 bodova, a prvu utakmicu u proljećnjem dijelu orvenstva odigraće 12. februara protiv sastsva Kalče u Nišu.

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: