16 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

Gradski čelnici Novog Pazara čestitali Božić

U susret predstojećem pravoslavnom prazniku Božić, čestitke vjernicima su danas uputili gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, zamjenik gradonačelnika Vladimir Marinković i predsjednica Skupštine grada Anela Halilović Šemsović.

Biševac je u čestitki poželio vjernicima da ovako važan dan dočekaju i proslave u krugu porodice, sa svojim najdražima, prijateljima i komšijama, u ljubavi, miru i međusobnom uvažavanju.

Nihat Biševac

“Neka vam božićni praznici donesu  ličnu i porodičnu sreću, zdravlje i napredak na svim poljima”, poručio je Biševac u svoje i u ime svojih saradnika.

Zamjenik gradonačelnika Vladimir Marinković je svojim sunarodnicima uputio želje da najradosniji hrišćanski praznik provedu u duhovnom i sveopštem miru i radosti, u krugu svojih porodica, prijatelja i komšija, a sveštenstvu, monaštvu i pravoslavnim vernicima čestitao uz tradicionalni pozdrav “Mir božji – Hristos se rodi”.

Vladimir Marinković

Sugrađanima pravoslavne vjeroispovesti najsrdačnije čestitke za predstojeći Božić uputila je i Anela Šemsović Halilović.

Anela Halilović Šemsović

“Uz želju da ga provedete u zdravlju i sreći u društvu svojih najmilijih, neka nam ovaj praznik bude podstrek da nastavimo put tolerancije, međusobnog uvažavanja i solidarnosti”, zaključila je predsjednica Skupštine.

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: