27 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

FK Novi Pazar raskinuo saradnju sa petoricom igrača

Fudbalski klub Novi Pazar krenuo je u ozbiljno renoviranje tima pred prolećni dio prvenstva, dovođenjem novih, ali i raskidima saradnje sa starim igračima.

Nakon što su početak prelaznog perioda iskoristili za dovođenje trojice igrača, i to Trtovca, Jovića i Jokića, danas su iz uprave ovog sandžačkog superligaša saopštili da su raskinuli saradnju sa petoricom fudbalera koji su bili na platnom spisku ovog kluba.

Odriješene ruke u traženju nove sredine nakon sporazumnog raskida ugovora dobili su četvorica prošlogodišnjih pojačanja, Andrijanić, Mladenović, Kojičić i Bubanja, te jedan igrač koji je ponikao u ovom klubu, Islamović.

Crnogorski vratar Nemanja Andrijanić moraće da potraži novi klub, obzirom da u jesenjem dijelu sezone nije uspio da upiše nijedan minut među stativama Novog Pazara, dok vezisti Nemanji Bubanji četiri nastupa u plavom dresu nisu bili dobra preporuka za dalji angažman.

Nemanja Kojčić, koji je za Novi Pazar odigrao 14 utakmica na mjestu centralnog odbrambenog igrača, neće više dužiti opremu kluba iz Sandžaka, a 2 gola na 20 upisanih mečeva nisu bili dovoljan garant upravi plavih da produže ugovor sa centarforom Nemanjom Mladenovićem.

Najveće iznenađenje predstavlja odlazak Adnana Islamovića, koji je na poziciji lijevog beka četiri puta nastupao za plave, a jednom je asistirao za gol u minuloj polusezoni.

Iz Novog Pazara najavljaju da će do početka prolećnog dijela prvenstva pokušati da stabilizuju igrački kadar čiji jedini cilj treba da bude obezbeđivanje opstanka na kraju prvenstva.

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: