23 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Prijepolje Sandžak

Krivična prijava protiv funkcionera SPP-a Samira Tandira

Prijepoljska policija podnijela je Osnovnom javnom tužilaštvu u tom gradu krivičnu prijavu protiv narodnog poslanika i visokog funkcionera Stranke pravde i pomirenja (SPP) Samira Tandira zbog osnovane sumnje da je nanio lahke tjelesne povrede sugrađaninu Seadu Veljoviću.

Ovu informaciju potvrdila je za „PP Mediu“ Jasminka Bošković portparol OJT u Prijepolju.

Tandiru se na teret stavlja da je u noći između utorka i srijede nakon kraće prepirke pretukao čekićima za meso Seada Veljovića iz Prijepolja.

Kako se navodi u rasvetljavanju ovog krivičnog djela, policijskim službenicima posao će olakšati snimci sa sigurnosnih kamera koje su zabilježile ovaj događaj.

Inače, funkcioner Zukorlićeve partije još uvijek nije dostupan organima gonjenja u Prijepolju, a kako se sumnja on je iste noći, pošto je pretukao Seada, napustio grad.

– Tandir: SDP urušava moj politički integritet

Predsjednik Opštinskog odbora Stranke pravde i pomirenja u Prijepolju, narodni poslanik Samir Tandir je za medije bliske toj stranci demantovao pisanje više medija koji su prenijeli vijest da je pretukao mladića čekićima za meso.

Samir Tandir (L) tokom konsultacija predstavnika SPP-a sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o formiranju nove Vlade (Foto:predsednik.rs)

Predsjednik Opštinskog odbora Stranke pravde i pomirenja u Prijepolju, narodni poslanik Samir Tandir je za medije bliske toj stranci demantovao pisanje više medija koji su prenijeli vijest da je pretukao mladića čekićima za meso.

“Čitav tekst je je apsolutna laž plasirana sa ciljem urušavanja mog političkog integriteta od strane Sandžačke demokratske partije (SDP) i lokalnih narko grupa. Podnijeću privatnu tužbu protiv dotičnog zbog širenja neistine i medija koji istu tu laž plasiraju, kazao je Tandir za agenciju SANA.

Sead Veljović iz Prijepolja ispričao je medijima da je pretučen u noći između utorka i srijede, oko jedan sat poslije ponoći, u ulici Izeta Čavića u Prijepolju.

Veljović je naveo da ga je Tandir udario dva puta po glavi čekićima za meso u prisustvu svoje supruge, inače Tandirove rođake.

Blic i lokalni mediji u Prijepolju su objavili da je Samir Tandir “napadnut od strane muža kojeg je žena varala sa Samirom, pri čemu je Samir čekićem izudarao čovjeka po glavi i nanio mu teške povrede”.

“Kako je žena mogla da me vara sa svojim bliskim rođakom”, kazao je za Blic, kratko Veljović.

Izvor:PP Media, Blic

Foto: SPP Prijepolje-fb

Povezane vijesti

%d bloggers like this: