27 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Pobjeda Novog Pazara protiv Spartaka

Fudbaleri Novog Pazara iznenadili su danas domaći Spartak iz Subotice i savladali ga sa 2:1(1:1) u okviru 28. kola Super lige Srbije.

Donekle i neočekivana, ali čini se i nikad važnija pobjeda Novog Pazara u predstojećoj borbi za opstanak u elitnog takmičenju došla je u poslednjem trenutku.

Trener plavih Sivić je u svom rodnog gradu osvojio 3 boda, a njegove taktičke zamisli u dijelo su sproveli igrači na terenu.

Najprije je u rano vodjstvo, u 12. minutu, došao subotički tim golom Nikolića kada je zbog nespretne reakcije domaće odbrane lako zatresao mrežu plavih.

Novi Pazar je u utakmicu vratio golom Mustafe Mujezinovića u 42. minutu, kada je sam krenuo u solo prodor, “promiješao” odbranu Spartaka i smjestio loptu u donji desni ugao golmana domaćih.

Nakon što je napadač subotičana Srećković promašio penal u 69. minutu pogodivši okvir gola, plavi su se trgli, zaigrali agilnije i kao nagrada je došao gol Vahida Zimonjića, kada je rezantnim šutem sa ivice šesnaesterca pogodio gol Spartaka i donio zlata vrijedne bodove sandžačkom timu.

Novi Pazar se i dalje nalazi na poslednjoj poziciji sa sa 22 osvojena boda, a u sljedećem kolu ide na megdan Napretku iz Kruševca.

Foto:FKNovi Pazar

Povezane vijesti

%d bloggers like this: