18 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport Srbija

Poraz futsalera Novog Pazara od lidera prvenstva

Futsaleri Novog Pazara i pored dobre igre nisu uspjeli da se na gostovanju rezultatski suprostave ekipi Loznice, lideru na tabeli, u zaostalom meča iz 8. kola Prve futsal lige Srbije.

Detalj sa utakmice odigranoj u hali Lagator

U utakmici sa 11 golova i pregršt lijepih akcija domaći su izvojevali ubjedljiv trijumf rezultatom 7:4, pred oko 200 ljubitelja malog fudbala.

U prvom dijelu utakmice viđen je po jedan gol obe strane, a golove su postigli za Loznicu Tabord i Redžović za ekipu iz Sandžaka.

Plavi su u nastavku dva puta sticali prednost od 2:1 i 3:2 golovima Sadovića, ali je Loznica preko Rosića sa jednim, te Marinja i Kocića sa po dva gola došla do do prednosti od 6:3.

Do kraja meča je viđen još jedan gol u mreži domaćina nakon nespretne intervnecije pred svojim golom Taborda, da bi tačku na ovaj meč svojim trećim golom stavio Kocić za konačnih 7:4 za Loznicu.

Novi Pazar će do drugog dijela sezone sa 16 bodova prezimiti na sedmoj poziciji na tabeli, a prvi meč proljećnjeg dijela odigraće prvog vikenda februara u Obrenovcu sa ekipom Paleža.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: