20 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Srbija Zdravlje

Revolt Dr. Vučkovića: Šekleri, Đevreci, Konovi, Sisićke, Trepavčevićke su doktori, nisu ljekari…

Poznati neurolog Dr. Mišo Vučković koji je svoj radni vijek napravio u SAD i bio direktor jedne od najpoznatijih američkih bolnica, bolnice u Šarlotu, u Sjevernoj Karolini, prisustvoao je sinoć na protestu građana ispred Skupštine Srbije zbog uvođenja kovid propusnica.

Doktor Vučković je izrazio protest protiv Kriznog štaba istakavši da nije antivakser ali i  revolt protiv farmaceutske industrije i medija.

“Oni su doktori ali nisu lekari. Svi duvaju u istu tikvu, zavisi koliko je para plaćeno”, rekao je on u video poruci objavljenoj na društvenim mrežama.

On je na pitanje neko od prisutnih šta da rade (protiv korone) preporučio šta da se pije.

“Radim s pacijentima svaki dan, bez maske. Zaštićen sam. Još se nsam zakijao. Po svim njihovim pravilima sam trebao da budem mrtav 18 puta. Šta radim? Pijem magnezijum, cink, gvožje, pijem ivermetin, u stavri popio sam ga i ne treba više da ga pijem. Stavljam Povlovićevu mast u nos. To njima smiješno. ulje crnog kima (ćurukota) 30 kapi po tri puta pijem svaki dan i sasvim sam ok”, predočio je on.

Naglasio je da nije važno da se neko pelacovao ili nije jer “i pelcovani umiru”, kao i da ima malo drugačije brojeve od ljudi koji rade po bolnicama, doduše n iz Srbije već iz Bosne.

“Tamo neko iz laboratoriije kaže da Nipah virus stiže. oni već pet godina rade na vakcini za nešto što još nije došlo. A ovo što mi imamo oni već imaju vakcinu. Za ovo što nije došlo oni već prave pet godina. Ko je ovde lud? Za HIV nisu pronašli koliko godina, za koliko bolesti nisu pronašli. ovo se tek pojavilo i oni većimaju sve. Svaka farmaceutska firma ima svoju vakcinu. Još malo pa ćemo da imamo 13 vakcima i dokle, koliko puta”, upitao je on.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: