Aktuelno Društvo Novi Pazar Srbija

Tanjug 20 kilograma droge iz Nove Pazove “natovario” Novom Pazaru

Iz PU Novi Pazar je demantovana današnja vijest Tanjuga  da je zbog 20 kilograma droge u Novom Pazaru uhapšen muškarac i predočeno da se radi o zaplijeni droge u Novoj Pazovi.  Policijska uprava za grad Beograd danas je saopštila da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u saradnji sa policijskim službenicima iz Stare Pazove, otkrili ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane i tom prilikom zaplijenili oko 20 kilograma ove opojne droge i uhapsili B. N. (1990) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pod naslovom “U Novom Pazaru uhapšen muškarac zbog droge” Tanjug je u emitovanoj vijesti naveo da je beogradska policija u saradnji sa policijom iz Novog Pazara uhapsila B. N. (31) zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

“Policija je pretresom kuće i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni otkrila ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane i tom prilikom zaplenila oko 20 kilograma te opojne droge, saopštio je MUP”, stoji na sajtu Tanjuga.

“Policijski službenici su pretresom kuće i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni u Ulici Karađorđeva u Novoj Pazovi pronašli ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane sa kompletnom opremom, oko 20 kilograma ove opojne droge, oko 40 kilograma obrane biljke kanabisa spakovane u šest džakova, kao i 287 sadnica ove opojne droge”, stoji na sajtu MUP-a.

Tragom ove vijesti za SNews je iz PU Novi Pazar potvrđeno da se ne radi o Novom Pazau već o Staroj i Novoj Pazovi.

Tanjugovu vijest sa gotovo identičnim naslovom emitovali su mediji u Srbiji.

Foto: MUP Srbije, PrtSc Tanjug-B92

Povezane vijesti

%d bloggers like this: