29 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Nova Varoš Priboj Prijepolje

U Prijepolju, Priboju i Novoj Varoši za prvomajske praznike pojačane kontrole saobraćaja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, saobraćajne policije u Prijepolju, u cilju očuvanja bezbjednosti saobraćaja, tokom prvomajskih praznika sprovodiće mjere pojačane kontrole sa posebnim akcentom na kontrolu alkoholisanosti vozača i prekoračenja brzine kretanja vozila.

Također, kako je saopšteno iz Policijske uprave Prijepolje, aktivnosti saobraćajne policije biće usmjerene i na kontrolu korišćenja sigurnosnih pojaseva u vozilu, kao i na otkrivanje i sankcionisanje ostalih prekršaja.

Povodom predstojećih prvomajskih praznika očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima na teritorijama opština Prijepolje, Priboj i Nova Varoš, kao i na graničnim prelazima prema Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i stoga apelujemo na vozače da se pridržavaju svih saobraćajnih propisa, kao i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci, naveli su u saopštenju iz PU Prijepolje.

Apeluju na sve učesnike u saobraćaju da praznike proslave odgovorno i da poštovanjem saobraćajnih propisa daju direktan doprinos očuvanju bezbjednosti saobraćaja na putevima.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: