26 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

FK Novi Pazar: Ovo je najneregularnije prvenstvo ikada

Fudbalski klub Novi Pazar ponovo je iznio oštro saopštenje za javnost u kom kritikuje suđenje i regularnost Super lige Srbije, a nakon jučerašnje utakmice sa Metalcem i nezadovoljstvom dijeljenjem pravde Novaka Simovića.

“Oštećeni smo ko zna koji put u ovoj sezoni. Simović nije svirao čist penal u finišu utakmice za naš tim. Duboko smo svjesni da nismo miljenici fudbalske organizacije, a naročito njenog sudijskog djela, na čelu sa Milanom Karadžićem, ali smo bar očekivali da u završetku prvenstva imamo pošteno suđenje”, poručuju iz kluba i dodaju da su svedoci, kako ističu, udruženog poduhvata svih da se naša ekipa izbaci iz Super lige po svaku cijenu.

Iz ovog supreligaša dodaju da je sreća što se takmičenje završava sledeće nedjelje, čime će, nagoveštavaju, prestati dalja blamaža FSS.

“Čvrsto se nadamo da će mnogi arbitri potražiti drugi posao poslije sramne epizode u ovoj sezoni. Ako nam je Simović jedan od najboljih sudija, kakvi li su tek oni najgori”, zapitali su iz tabora plavih i zaključili da dok, kako kažu, Karadžići, Simovići, Ilići, Živkovići kroje superligašku tabelu, našem fudbalu spasa nema”, saopšteno je iz Novog Pazara.

Novi Pazar je prvi ispod crte, sa istim brojem bodova kao i Radnički, te bodom manje od Rada i Voždovca. Novi Pazar mora da pobijedi Napredak na svom stadionu, te da se nada kiksu Rada u Subotici, ili Radničkog protiv prežaljene Bačke.

Foto: FK Novi Pazar

 

 

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: