19 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Muzika Novi Pazar

Odložen festival “Stari grad”

Upravni odbor muzičkog festivala Stari grad je danas donio jednoglasnu odluku da se festival, planiran za 28. i 29. avgust 2021. godine, odloži do trenutka u kome će se steći povoljni i potpuno bezbedni uslovi za održavanje istog, saopštili su danas svoju odluku.

Kako su naveli, Upravni odbor je razmatrao okolnosti vezane za novi talas korona virusa, a vezano za održavanje ovogodišnjeg festivala, te donio odluku u interesu zaštite zdravlja učesnika i posjetilaca.

“Kako smo u ranijim izjavama medijima potencirali, tokom pripreme ovogodišnjeg festivala konstantno smo ulagali napore u cilju odabira adekvatne lokacije i formulisanja bezbednih okolnosti za njegovo održavanje”, kažu u saopštenju.

U tom smislu, dalje navode, a uzimajući u obzir naglo pogoršanje epidemiološke situacije u Novom Pazaru, donijeta je odluka o odlaganju 17. po redu festivala.

“O ovoj odluci obavešteni su svi učesnici i pokrovitelji manifestacije, a o novom terminu i formi održavanja festivala javnost će biti blagovremeno obaviještena”, zaključuju u svom saopštenju.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: