29 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

“Pauk” u Novom Pazaru: Uhapšen zbog sumnje da je nasrnuo na radnika parking servisa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su E. D. (44) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje.

Kako je danas saopštila PU Novi Pazar sumnja se da je on nasrnuo na tridesetdvogodišnjeg radnika parking servisa dok je uklanjao njegov automobil nepropisno parkiran u centru Novog Pazara.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

– Snimak pokazuje šta rade radnici pauk službe

Na društvenim mrežama juče se pojavio snimak tuče između muškarca i radnika JKP Parking servis Novi Pazar.

Kako se vidi na smimku, u ulici Avnoja, došlo je do rasprave između jednog muškarca, koji je, kako se može zaključiti, upravljao automobilom koji su radnici,pauk servisa pokušali da uklone.

Nakon rasprave, zaključuje sa se snimka, vozač automobima nasrće ka radniku pauk servisa, koji takođe nasrće i prvi upućuje udarac ka muškarcu u bordo jakni s natpisom na leđima.

Prema tvrdnji očevidaca na mjestu događaja, prilikom pokušaja da odnesu vozilo, nije bilo saobraćajnog policajca koji je prethodno trebao da izda prekršajni nalog zbog neproisno zaustavljenog i parkiranog vozila.

Radnici pauk službe JKP “Parkin servis Novi Pazar” često su izloženi neprijatnostima, verbalnim i fizičkim sukobima sa licima koja nepropisno parkiraju vozila u Novom Pazaru.

S druge strane učestale su neformalne pritužbe na rad pauk servisa zbog selektivnog odnošenja vozila. Široj javnosti nije poznato na osnovu kojih propisa se u momentu, kada je u neposrednoj blizini više nepropisno parkiranih vozila, vrši odabir koje vozilo će biti odnešeno.

JKP “Parking servis Novi Pazar” na svom sajtu niti na drugi način ne objavljuje redovne izvještaje o svom radu, broju parkiranih i odnošenih vozila i slično,  a koji su dostupni javnosti. Ovo preduzeće je osnovano krajem 2015. godine od strane Skupštine Grada Novog Pazara.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: