30 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Fudbaleri Novog Pazara počeli pripreme

Fudbaleri Novog Pazara počeli su danas pripreme za prolećni dio prvenstva u Linglong Super ligi Srbije. U nastavak sezone ulaze sa domaćim povratnicima Zimonjićem, Islamovićem, Hazirovićem i Kurtijem, kao i pojačanjem Kikovićem iz beogradskog Žarkova.

Klubu su se ove sezone na vernost obavezali pridošlice iz Jošanice Ragipović, Šaćirović i Bronja, te dva najperspektivnija igrača iz omladinskog pogona, Kardović i Alić.

Pored mnogobrojnih odlazaka sa Gradskog stadiona, Uprava fudbalskog kluba je preduzela aktivnosti na pronalaženju adekvatnih pojačanja u borbi za opstanak.

Trener plavih Radoslav Batak u narednom dijelu prvenstva neće više moći da računa na pozajmljene Markovića, Resića i Kurdića, a najverovatnije ni na Kecapa, sa kojim do sada nije postignut dogovor o nastavku saradnje.

Klub su zbog isteka i prekida ugovora napustili još i Gordić, Djulčić, Nedeljković, Milosavljević i Živić, dok se sa još nekolicinom igrača, koji su se danas pojavili na prozivci, vode pregovori oko nastavka saradnje.

Iz kluba ističu da su izmirene sve finansijske obaveze prema potražiocima, kao i prema fudbalerima.

Kako su naveli, očekuju da će do prve utakmice na proleće, koju igraju kao gosti protiv šampiona Crvene zvezde, izbrusiti formu i ukomponovati ekipu, kako bi nastavak prvenstva dočekali spremni.

Planirano je, kako kažu u klubu, da do polovine februara budu odradjene bazične pripreme u Novom Pazaru, dok će nakon toga otići u Ulcinj i nastaviti uigravanje, gdje će imati i više prijateljskih utakmica.

Foto:fb/fk Novi Pazar zvanicna stranica

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: