30 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

FK Novi Pazar: Regularnost takmičenja je dovedena u pitanje

FK Novi Pazar zahtjeva od Zajednice fudbalskih klubova Super lige i Prve lige Srbije da se sve utakmice poslednja dva kola prvenstva igraju u istom terminu, saopštili su iz ovog kluba.

Kako kažu u saopštenju, regularnost dosadašnjeg dijela prvenstva je već dovedena u pitanje, a sa skandalima se nastavlja odlukom da se, mimo dosadašnje prakse, igraju u dva dana i u različitim vremenskim periodima.

“U prvenstvima svih evropskih liga, završnica prvenstva se igra u identičnim terminima, osim u Srbiji, što ostavlja ozbiljnu sumnju da se “odabrani” klubovi dovedu u privilegovan položaj”, poručuju iz plavog tabora.

Kako se dodaje, FK Novi Pazar već nekoliko kola igra dan prije svojih konkurenata za ispadanje iz Lige, a i za narednu utakmicu, predviđen je isti raspored.

“Najmanje što može da se uradi je da se sve utakmice igraju u subotu, u jedinstvenom terminu za sve klubove”, predlažu novopazarci i naglašavaju da “fudbalski svijet sa podsmjehom prati dešavanja u nasem fudbalu”, te da najmanje što može da se uradi jeste, kako kažu, da se spriječi dalja blamaža, zaključuju u svom javnom obraćanju iz uprave plavih.

 

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: