28 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Ekonomija

U Upravi za trezor plaćanje poreza na imovinu bez provizije, filijale postoje u Novom Pazaru i Prijepolju

Uprava za trezor Ministarstva finansija omogućila je poreskim obveznicima brzo plaćanje poreza na imovinu bez provizije u okviru mreže od 34 filijale i 110 ekspozitura u gotovo svakom mestu u Republici Srbiji.

 

Treća rata poreza dospeva na naplatu 16. avgusta 2021. godine, podsjećaju iz Ministarstva finansija

Kako se predočava pored poreza na imovinu, Uprava za trezor je pružila i mogućnost plaćanja ostalih računa i dažbina potpuno besplatno ili uz najnižu proviziju.

“Uprava za trezor nastoji da svojim poslovanjem izlazi u susret potrebama građana i privrede, uz stvaranje uslova za maksimalne uštede vremena i novca prilikom plaćanja”, navodi se u saopštenju Ministarsva finansja Republike Srbije.

Prema podacima Uprave za trezor Filijala Novi Pazar nalazi se na adresi AVNOJ-a b.b, a podaci za kontakst su: (020) 316 901, novipazar@trezor.gov.rs, Amel Izberović.

U Prijepolju Filijala Uprave za trezor se nalazi na adresi Sandžačkih brigada br.47, telefon je (033) 711 638, ae-mail: prijepolje@trezor.gov.rs, a osoba za kontakt je Dženita Veljović.

Nalogom za uplatu u poštama na iznos od 10.000 dinara plaće se 100 dinara, a u bankama za isti iznos se dodatno plaća od 80 do 200 dinara.

Preko kalkulatora cijena finansijskih usluga u Poštoma Srbije možete izračunati koliko će vas koštati uplata za određeni iznos.

 

 

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: