29 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Košarkaši u neizvjesnoj završnici do pobjede nad Tamišom

Košarkaši Novog Pazara savladali su na svom parketu, pred oko 250 gledalaca, ekipu Tamiša rezultatom 82:79 (20:20, 25:14, 16:27, 21:18) u utakmici 20. kola šampionata Srbije.

Bilo je neriješeno nakon prvih deset minuta, da bi Novi Pazar na poluvreme odneo 11 poena prednosti.

Ipak, nisu domaći uspjeli da sačuvaju ubjedljivo vođstvo, opao je procenat šuta u trećem kvartalu, a Tamiš je zaigrao bolje pa je uspeo da pred odlučujući dio meča poravna rezultat.

Većim dijelo posljednje deonice Novi Pazar je imao prednost, Tamiš je uspeo u jednom momentu da izjednači, pa i da povede, ali završnica utakmice pripala je momcima iz Sandžaka koji su nakon izjednačenja pri rezultatu 77:77 uspjeli da prelome rezultat u svoju korist.

Najbolji u ekipi Novog Pazara u ovoj pobjedi bili su Nikolić sa 32 poena, pet skokova i osam asistencija i Manjgafić sa 20 poena, šest skokova i četiri dodavanja.

Tamiš su predvodili Todorović sa 18 poena i sedam skokova, Smiljanić sa 17 poena i osam uhvaćenih lopti, te Hardi sa 15 i Sinik sa deset poena.

Novi Pazar sada ima skor od po 11 pobjeda i poraza, te se nalazi na deobi od 5 do 8 mjesta na tabeli Košarkaške lige Srbije.

Izvor/foto:Okk Novi Pazar, Snews, Sportklub

Povezane vijesti

%d bloggers like this: