26 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

Pucnjava u Novom Pazaru: Dvoje ranjenih u stabilnom stanju, osumnjičeni i dalje u bjekstvu

Dvije osobe su teško povrijeđene u pucnjavi koja se danas oko 15.30 dogodila u ulici Kej 37. sandžačke divizije, u neposrednoj blizini zgrade PU Novi Pazar.

Među povrijeđenima bili su jedna žena slučajni prolaznik i jedan muškarac koji je učestvovao u okršaju, nezvanično saznaje SNews.

Zamjenik načelnika Hirurškog odjeljenja OB Novi Pazar Dr. Izet Tutić je zjavio da su primljena dva pacijenta, u jako lošem stanju sa povredama koje su, kako je naveo, opasne po život u momentu nanošenja.

“Radi se o muškom i ženskom pacijentu. Muškarac srednjih godina zadobio je jednu ustrelnu i jednu prostrelnu ranu u predjelu lijeve karlice i kuka, a ženska osoba u predjelu grudnog koša”, rekao je Tutić.

Kako je za SNews potvrđeno iz policisjkih izvora osumnjičeni za učešće u pcnjavi, otac i sin su u bjekstvu i policija za njima intenzivno traga.

“Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju svih okolnosti događaja i identifikaciji izvršioca”, nezvanično je rečeno za SNews.

Prema izjavama očevidaca do vatrenog okršaja je, na par desetina metara od zgrade policije, došlo kada su dvojica muškaraca iz jednog vozila u pokretu zapucala u BMW austrijskih tablica.

Na BMW-u, kojim je u Službu hitne medicinske pomoći u Novom Pazaru prevezen povrijeđeni muškarac, se nalaze rupe i tragovi od metaka.

Ovaj događaj se, prema nepotvrđenim informacijama vezuje, za skorašnji sukob u kafan kada su jednog momka iz Ribarića (Tutin) pretukli gazda kafane i još nekoliko lica nanijevši mu teške tjelesne povrede.

PU Novi Pazar do trenutka objave ovog teksta se nije zvanično oglasila povodom ovog događaja.

Pripadnici policije i služba hitne pomoći je hitro reagovala i učestvovala u pomoći pri transportu povrijeđeni. Policajci angažovanu na obezbjeđenju ispred Hirusrškog odjeljenja OB Novi Pazar su obukli pancire i s dugim cijevima obezbjeđivali pristup ulazu u ambulantu.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: