29 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Tutin

Ramazanske čestitke zvaničnika Opštine Tutin

Povodom nastupajućeg mjeseca ramazana, svim muslimanima u Sandžaku i dijaspori čestitke su uputili čelni ljudi opštine Tutin.

Salih Hot, predsjednik Opštine Tutin

“Želim da Ramazan donese mir, oprost, blagostanje, ljubav, međusobno razumevanje i uvažavanje. Da ga na najbolji način provedu sa svojim prijateljima, rodbinom i porodicama i u skladu sa vjerskim običajima”, kazao je u čestitki, između ostalog,  predsjednika Opštine Tutin Salih Hot.

Prvi čovjek Tutina se ujedno zahvalio svim građanima ove opštine na velikom razumijevanju, solidarnosti u iskušenjenjima koja zajednički savladavaju.

Fazila Ferizović, predsjednica Skupštine Opštine Tutin

Predsjednica Skupštine Fazila Ferizović je naglasila je da je početak posta je i prava prilika za sve da okrenu novu stranicu u svojim životima u odnosu prema porodici, komšijama, prijateljima i sebi samima.

“Vrijeme je kada bi trebalo pokazati toleranciju, razumijevanje i poštovanje, brigu prema starijima, mlađima, nejakima”, navela je uz čestitku Ferizović.

Adnan Šehović, načelnik Opštinske uprave Opštine Tutin

U ime Gradske uprave čestitku je uputio načelnik Adnan Šehović, koji je u ime zaposlenih poželio mir i blagostanje svim stanovnicima Tutina.

“Želim da nas Ramazan podsjeti na važnost poštovanja i razumijevanja, da nam Allah dž.š ukabuli post i sva dobra djela, da ujedini naša srca i da dobrosusjedski odnosi budu slika praznične atmosfere. Ramazan Šerif Mubarek Olsun”, kazao je u svojoj čestitki Šehović.

 

 

 

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: