28 Aprila, 2024
Aktuelno Politika Sandžak Srbija

Usame Zukorlić nosilac liste SPP-a

Stranka pravde i pomirenja (SPP) donijela je odluku da na predstojeće parlamentarne izbore izađe sa svojom listom čiji će nosilac biti predsjednik stranke Usame Zukorlić, saopšteno je večeras nakon sjednice predsjedništva SPP-a.

“Stranka pravde i pomirenja nastavlja da bude stožer partnerske politike i lider u borbi za ostvarenje individualnih i kolektivnih prava manjinskih naroda i svih građana u Republici Srbiji na putu ka prevazilaženju svih prepreka i članstvu Republike Srbije u Evropsku Uniju”, naveli su u saopštenju.

Kako se dodaje, na predstojećim parlamentarnim izborima, Stranka pravde i pomirenja izlazi sa jasnim i konkretnim programom i ciljevima koji su definisani od strane osnivača i lidera ove stranke rahmetli akademika muftije Muamera Zukorlića.

Ova stranka je pozvala sve političke subjekte koji dijele iste vrijednosti da budu dio njihovih zajedničkih nastojanja da Republiku Srbiju i cijeli Balkan, učine mjestom susreta pozitivnih energija, te trajnog mira i stabilnosti.

Oni ocjenjuju da je predstojeća kampanja prilika da i na političkoj pozornici suštinski zaživi ideja rahmetli akademika muftije Muamera Zukorlića o vraćanju etike u politiku.

“Iz tih razloga pozivamo sve političke činioce da dani pred nama budu takmičenje u ponudi kvaliteta, programa i ideja, da nam dostojanstvo i čast svakog pojedinca i političkog rivala budu sveti i da naše konfrontacije isključivo budu u duhu sučeljavanja stavova i modaliteta postizanja ciljeva u duhu naših političkih ponuda”, ističe su u saipštenju ove stranke.

Foto: Stranka pravde i pomirenja/fb

Povezane vijesti

%d bloggers like this: