29 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Na Gradskom stadionu postavljene 34 kamere za nadzor, način da se spriječe delikventi

Za potrebe Fudbalskog kluba Novi Pazar realizovan je projekat izgradnje novog sistema video nadzora na Gradskom stadionu, saopšteno je iz tog fudbalskog kluba.

Sistem, kako je pedočeno, trenutno sadrži 12 kamera za nadzor ključnih tačaka unutar stadiona, 12 na spoljašnjem dijelu, kao i 10 kombinovanih kamera unutar terena, što ukupno iznosi 34 kamere.

“Video nadzor koji je postavljen dodatno će omogućiti da se očuva ovaj prostor. Isto tako vjerujemo da je i ovo jedan od načina koji će se spriječiti neodgovorene pojedince i delinkvente od bilo kakvog devastiranja i raznog huliganstva. Cijeli sistem je odrađen na zahtkev MUP-a i komisije za intergitet i bezbjednost, što znači i obavezno ustupanje snimaka ako bude zahtjevala situacija”, ukazali su iz FK Novi Pazar.

Navijačima je upućena molba da fer i sportski navijaju, jer je, ističu, to jedini način da se da vjetar u leđa našim fudbalerima, kako bi ostvarili što bolji plasman.

Nakon duže pauze igranja bez publike usljed kazni od strane Fudbalskog saveza Srbije (FSS) u 15. kolu Superlige Srbije, pred otvorenim tribinama fudbaleri Novog Pazara danas sa početkom od ekipu FK Vojvodine.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: