26 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

Udruženje Tavus: Podijelili smo preko pedeset paketa za socijalno ugrožene porodice, širimo ljubav

Mladi aktivisti Udruženja građana “Tavus” podijelili su danas namirnice socijalno ugroženim građanima Novog Pazara. Poručili su da ovakvim akcijama šire ljubav među ljudima.

Udruženje Tavus je danas uz svojih donatora i volontera, uprkos hladnom vremenu, pripremilo preko pedeset paketa namirnica za socijalno ugrožene porodice u Novom Pazaru. Paketi sadrže osnovne životne namirnice i higijenska sredstva, saopšteno je iz tog udruženja.
Pored obilaska korisnika i uručenja humanitarne pomoći, članovi volonterske službe su prevozili starije i nepokretne osobe sa periferije grada na zdravstveni pregled u OB Novi Pazar, razgovarali o njihovim individualnim potrebama i uputili ih na mjere bezbjednosti u situaciji pandemije.
Ključ postojanja ovakvih akcija jeste briga o onima koji su često dugo zaboravljeni. Njihova dova i radost pratiće svakog donatora osobno, ali i svakog volontera i pomagača u ovakvim plemenitim projektima. Širimo ljubav”, poručili su iz udruženja koje na polju humanitarnih akcija, kulture, umjetnosti i građanakosg aktivizma okuplja mlade ljude.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: