28 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Prijepolje

SPP: Dž.R. priveden, nema zvaničnu poziciju u stranci

Stranka pravde i pomirenja (SPP) demantovala je da je Dž.R. iz Prijepolja, koji je uhapšen zbog neovlašćenog držanja droge, povezan s tom strankom i njenim funkcionerima.

SPP je u saopštenju navela da “obavještava javnost da izvjesni Dž. R. iz Prijepolja, koji je jučer priveden od strane policije zbog osnovane sumnje za trgovinu narkoticima, nema zvaničnu poziciju u stranci niti bilo kakav profesionalni angažman”.

Kako je navedeno SPP ostaje dosljedna svom određenju beskompromisne borbe protiv kriminala i traži od nadležnih državnih organa da sve umiješane u proizvodnju i trgovinu narkoticima procesuira i najoštrije kazni.

“SPP osuđuje zlonamjerne medijske natpise koji iznoseći neistinite optužbe o navodnoj vezi dotične osobe sa visokim funkcionerima stranke imaju za cilj da tokom predizborne kampanje skrenu pažnju sa brojnih afera koje permanentno prate druge političke subjekte u Sandžaku”, saopštila je Stranka pravde i pomirenja dodaju da “ovakve potvore nipošto ne mogu uticati na unikatnost čistote SPP-a u stvarnoj dosljednosti i promociji pravih etičkih i duhovnih vrijednosti”.

– MUP Srbije: Dž.R. uhapšen, policija kod njega pronašla 32 tablete opojne droge

PU Prijepolje je jule saopštila da supPripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Priboju uhapsili su DŽ. R. (1979) iz Prijepolja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćeno držanje opojnih droga i R. B. (1989) iz Priboja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

“Policija je prilikom kontrole u mestu Jarmovac, opština Priboj kod DŽ. R. koji se nalazio na mjestu suvozača u automobilu „golf“, pronašla 32 tablete opojne droge, koje je on prethodno, kako se sumnja, kupio od R. B.”, navedeno je iz PU Prijepolje.

SNews je, na osnovu informacija iz više izvora i autentičnih fotografija, sinoć objavio da je uhapšeni Dženan Rondić iz Prijepolja tjelohranitelj potpredsjednika SPP-a iz Prijepolja Samira Tandira, ranije osuđivan za teška krivična djela, da je od strane Islamske zaendice u Srbiji bio angažovan kao “čuvar” i mutevelija Velike (Mahmut begove) džamije u Prijepolju, te da se na forografijama objavljenim na društvenim mrežama vidi u društvu Muamera Zukorlića i funkcionera SPP-a i Islamske zajedice u Srbiji (IZuS).

Foto: SPP  fb, stav.ba

Povezane vijesti

%d bloggers like this: