29 Aprila, 2024
Aktuelno Tutin

Reprogramiranje komunalnih dugovanja građani Tutina masovno koriste

Građani Tutina u velikom broju koriste povoljnost reprograma dugovanja za komunalne usluge i naplata dugovanja, od kada se sprovodi reprogram, je za 90 posto veća u odnosu na raniji period, pokazuju podaci Javnog komunalnog preduzeća “Gradac”.

Građani Tutina prepoznali su povoljnosti reprograma komunalnih dugovanja koje se sprovodi od 22. novembra, a direktor JKP “Gradac”, Erdžan Bahtijarević  je pozvao sve građane da se najkasnije do 25.12. 2020. jave i iskoriste povoljnosti reprogramiranja duga.

“Svaki korisnik naših usluga koji ima dugovanja u više je navrata dobio opomenu u zakonski predviđenom roku, po istoku reprogramiranja duga svojom neodgovornošću može sebe dovesti da bude predmet prinudne naplate” istako je on i pohvalio svesvne građane koji su na vrijeme potpisali reprogramiranje svoga duga.

On je takođe predočio i to da JKP “Gradac”, otvoreno za svaki vid usaglašavanja sa dužnicima.

Iako ove godine nije bilo znatno manje padavina od uobičajenog, restrikcija do sada nije bilo, ali je posljednjih dana izdašnjost izvorišta smanjena za 50 posto u odnosu na novembar.

Prema podacima labaratorije koja fukcioniše u okviru filterskog postrojenja koja ujedno i vrši kontrolu kvaliteta vode na sat vremena ona je potpuno ispravna za piće što pokazuju rezultati kontrole Zavoda za javno zdravlje iz Kraljeva.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: