29 Aprila, 2024
Aktuelno Sport Tutin

Kecap donio Tutinu još jednu pobjedu

Admir Kecap je opet bio taličan i protiv Mačve iz Bogatića donio još jednu, možda najvažniju, pobjedu Tutinu, te doneklo osigurao mirniju završnicu plavim momcima do kraja prvenstva.

Fudbaleri Tutina savladali su danas kao gosti  u Bogatiću Mačvu sa 1:0 (0:0) u okviru 27. kola Srpske lige Zapad.

Jednu od najvažnijih pobjeda u sezoni donio je bivši kapiten Novog Pazara Admir Kecap i fudbaler koji u poslednjih nekoliko utakmica nosi igru plavi i donosi bodove spasa za opstanak.

U prvom poluvremu ove utakmice viđena je solidna igra dvije ekipe, a najzanimljivi momenat je bio sredinom ovog dijela meča, kada je Idrizović propustio izglednu šansu da dovede u vođstvo “tutinske vidre”.

Ono što nije pošlo za nogom njemu, jeste Kecapu, koji je početkom drugog poluvremena u svom maniru matirao golmana domaćih i donio tutincima prednost od 1:0.

Do kraja utakmice viđena je smirena igra ekipe is Sandžaka, koji su sigurno čuvali stečenu prednost i u tom ritmu priveli utakmicu kraju i došli do 3 važna boda.

Ovom pobjedom plavi momci su se još za dvije pozicije popeli na tabeli, te nakon nekompletnog kola zauzimaju 11. mjesto sa 37 bodova.

 

 

 

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: