29 Aprila, 2024
Izjava dana

Selma Hasić Manić

Selma Hasić Manić i Nerma Zekić Hoćanin su dvije mlade hanume, heroine Novog Pazara i Sandžaka čija će imena, zbog pokazane humanosti tokom pandemije ali i niza akcija za prikupljanje pomoći muhtačnima, biti ispisana zlatnim slovima u bližoj i daljoj historiji ove regije.

Selma Hasić Manić i Nerma Zekić Hoćanin

Selma je večeras javno istakla pod kojim su pritiskom bile ove dvije žene za vrijeme kovida i donacija i da “to znaju samo one”… Ukazala je i da o tome “koliko su bile jake znaju svi”.

“Dunjaluk… Želiš da pomogneš, i imaš “samo” nijet da uradiš dobre stvari, jer tako te tvoja duša tjera, a onda naiđeš na pakosne i zavidne koji će učiniti sve i izgovoriti razne laži kako bi dobro spriječili….Ponosna sam što se našim gradom uzdignute glave šetamo, što sa svakim možemo da stanemo i svakoga pogledamo u oči. Ponosna sam što su nam oči ogledalo duše, pa se vidi kakve su nam, a zavidnici ne uspješe da nas isprljaju svojim blaćenjem i raznim pretpostavkama ‘za koga radimo’… I ja bih voljela da ste imali povejrenje naroda i skupili sumu koju smo nas dvije, pa da vam to nije kamenčić u cipeli koji vas žulja. Molim Allaha da svima ukabuli, mi smo naše misije obavile, živote nastavile, gradimo porodice, a ne političke karijere, ne pljujemo nikoga i nikada, samo podržavamo istinu i uzvraćamo poštovanjem onima koji nas poštuju”, poručila je Selma uz tag “Nerma Zekić Hoćanin”.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: