27 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

KMF Novi Pazar: Vrijeme je da se stane na put huliganima

Nakon divljačkog napada na ljekara Denisa Bošnjaka prilikom odigravanja utakmice finala futsal lige, KMF Novi Pazar  je danas osudio ovaj nečuveni čin na ovim prostorima.

U saopštenju se zahtjeva od tužilaštva da procesuira okrivljenog i da ga u što kraćem roku izvede pred lice pravde.

“Vrijeme je da se stane na kraj sve učestalijem huliganizmu na sportskim priredbama u Srbiji”, poručili su iz Uprave kluba.

Kako su naveli, klub je uvijek bio uz reprezentaciju i s ponosom ističu da imaju igrače u dresu sa državnim grbom, od seniora do omladinaca, te da su klub koji gaji korektne odnose sa svima.

“Podržavamo rad direktora u Fudbalskom savezu Srbije Bojana Pavićevića, koji je unio dosta novina i trudi se da futsal dobije na značaju. Ne sumnjamo da će futsal još više da napreduje, uprkos pojedincima koji pokušavaju da spletkarenjem i namještanjem sruše sve ono za šta se bore iskreni ljubirelji ovog sporta”, ocjenjuju iz vice šampiona Srbije.

Dalje dodaju, da aveti prošlosti ne mogu tek tako da se očiste, a satkani su u liku i djelu nekadašnjeg komesara za suđenje Rajka Katanića, koji, kako ističu, vozi i odvozi sudije, delegirajući usput uz druženje po kafanama.

“KMF Novi Pazar će na predstojećoj sjednici Upravnog odbora odlučiti o svojoj daljoj sudbini, jer pitanje je da li ubuduće uopšte vrijedi ulagati i takmičiti se.”, poručuju iz ovog sandžačkog kluba.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: