29 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar Srbija

Tanjug 20 kilograma droge iz Nove Pazove “natovario” Novom Pazaru

Iz PU Novi Pazar je demantovana današnja vijest Tanjuga  da je zbog 20 kilograma droge u Novom Pazaru uhapšen muškarac i predočeno da se radi o zaplijeni droge u Novoj Pazovi.  Policijska uprava za grad Beograd danas je saopštila da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u saradnji sa policijskim službenicima iz Stare Pazove, otkrili ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane i tom prilikom zaplijenili oko 20 kilograma ove opojne droge i uhapsili B. N. (1990) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pod naslovom “U Novom Pazaru uhapšen muškarac zbog droge” Tanjug je u emitovanoj vijesti naveo da je beogradska policija u saradnji sa policijom iz Novog Pazara uhapsila B. N. (31) zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

“Policija je pretresom kuće i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni otkrila ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane i tom prilikom zaplenila oko 20 kilograma te opojne droge, saopštio je MUP”, stoji na sajtu Tanjuga.

“Policijski službenici su pretresom kuće i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni u Ulici Karađorđeva u Novoj Pazovi pronašli ilegalnu laboratoriju za uzgoj marihuane sa kompletnom opremom, oko 20 kilograma ove opojne droge, oko 40 kilograma obrane biljke kanabisa spakovane u šest džakova, kao i 287 sadnica ove opojne droge”, stoji na sajtu MUP-a.

Tragom ove vijesti za SNews je iz PU Novi Pazar potvrđeno da se ne radi o Novom Pazau već o Staroj i Novoj Pazovi.

Tanjugovu vijest sa gotovo identičnim naslovom emitovali su mediji u Srbiji.

Foto: MUP Srbije, PrtSc Tanjug-B92

Povezane vijesti

%d bloggers like this: