28 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Nauka i tehnologija Novi Pazar

Poništen konkurs za direktora novopazarske Gimnazije: Zaboravili da pošalju dokumentaciju kandidata?

Konkurs za novog direktora Gimnazije u Novom Pazaru poništen je zbog toga što dokumentacija sa prijavljenim kandidatima nije na vrijeme dostavljena Ministarstvu prosvjete, saznaje SNews.

Kako izvještava naš izvor iz ove škole, dokumenta na konkurs za novog direktora predalo je troje kandidata, i to sadašnja VD direktorka Dženana Raždaginac, bivši direktor ove škole Nermin Dražanin i Tatjana Biorac, aktuelni zamjenik direktora ove škole.

Iako su u regularnom roku predali svoje prijave, nastavlja naš izvor, ta dokumentacija nije stigla u Ministarstvo prosvjete, nauke i tehnološkog razvoja na dalje odlučivanje zbog, kako se dodaje, neažurnosti i kašnjenja u slanju, te je konkurs poništen minulog petka.

Za sada, kako se špekuliše, nije jasno zbog čega je došlo do ovako flagrantnog kršenja radnih obaveza sekretara škole i da li su u pitanju neke sumnjive radnje. Iz ove škole još nema zvaničnih potvda u vezi s konkursom za direktora škole.

Podsjetimo, početkom aprila ove godine je odlukom ministra prosvjete, nauke i tehnološkog razvoja smijenjen dotadašnji direktor Gimnazije Nermin Dražanin, a na njegovo mjesto je za vršioca dužnosti postavljena Dženana Raždaginac, o čemu je SNews pisao.

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: