28 Aprila, 2024
Aktuelno Crna Gora Politika

Bošnjačka stranka odlučila da podrži Mila Đukanovića

Predsjedništvo Bošnjačke stranke, na osnovu ovlašćenja Glavnog odbora, donijelo je odluku da na predstojećim izborima za predsjednika Crne Gore podrži Mila Đukanovića.

Takva odluka, kako je saopšteno iz Bošnjačke stranke, donijeta je na osnovu razgovora sa kandidatima koji su iskazali interesovanje za podršku na izborima, kao i nakon unutarstranačkih konsultacija na nivou opštinskih odbora.

“U vremenu unutrašnjih, ali i regionalnih izazova, Crna Gora mora ostati čvrsto na evropskom i euroatlantskom kursu, težeći punopravnom članstvu u EU. Smatramo da će Milo Đukanović, sa mjesta predsjednika države, doprinijeti tom cilju.. Pozivamo glasače i simpatizere Bošnjačke stranke da na predstojećim izborima glasaju za Mila Đukanovića”, saopšteno je večeras iz BS-a.

Na sedmim predsjedničkim izborima u Crnoj Gori koji će se održati u nedjelju, 19. marta ove godine, pored aktuelnoga predsjednik države i lidera Demokratske partija socijalista (DPS) Milo Đukanović, kandidovali su se i predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić, zamjenik predsjednika Pokreta Evropa sad Jakov Milatović i lider Demorkata Aleksa Bečić, poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković, lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović i influenser Jovan Radulović.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: