26 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo

Oglasila se Belkisa Crnovršanin: Nikada nisam htjela da govorim da li sam u šerijatskom braku sa muftijom Zukorlićem

Povodom navoda koje je objavio tabloid Kurir u kojima je objavljeno da je Muamer Zukorlić imao treću suprugu i da se navodno javila za zahtjevom za nasljedstvo, oglasila se Belkisa Crnovršanin i demantovala takve vijesti.

Ona je u saopštenju objavljenom preko svog Instagram profila navela da su neistinite takve tvrdnje ovog tabloida, te da je sve urađeno u cilju komporomitovanja nje i njene porodice, ali da su, kako kaže, njoj poznata imena onih koji žele da naškode njoj i porodici Zukorlić.

Belkisa je u podužem postu, između ostalog, naglasila da su ona i njena porodica samo instrument za ličnu osvjetu porodici Zukorlić, te da nikada nije htela da govori o tome da li je bila u braku sa Muamerom.

Belkisa je poručila da je jedan od najvećih uspjeha muslimana postizanje vrijednosti strpljenja, te da će se pouzdati u pravednost boga i jedinu istinu.

“Na žalost i ja sam kao muslimanka uvučena u jednu islamofobičnu atrakciju i propagandu”, piše u njenom saopštenju.

Konstatirala je da su “priče o Muftiji rahmetli, jednom divnom čovjeku, velikanu ovog vremena, priče tpjevane i ispisane davno”.

Podsjetimo, jučer je dnevni list “Kurir” imao tekst u tome da je Belkisa njegova treća supruga  kojase sada pojavila u Mešihatu Islamske zajednice s papirima da su bili venčani po šerijatskim zakonima i sa zahtevom da dobije svoj deo nasledstva.

 

Foto: PrtSc https://www.instagram.com/p/Cd5wNJIMXjf/

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: