27 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport

Crvena Zvezda napunila mrežu Novog Pazara, Vujanac spriječio veću bruku

Fudbaleri Novog Pazara su u utakmici za zaborav doživeli težak poraz od Crvene Zvezde na gradskom stadionu rezultatom 4:0, u okviru 11. kola linglong super lige Srbije.

Niko, ili rijetko ko, nije očekivao da protiv šampiona države Novi Pazar ostvari pobjedu, ali su ljubitelji fudbala smatrali da će bar donekle momci u plavim dresovima probati da sačuvaju renome ove fudbalske sredine, bar požrtvovanjem ako ničim drugim. Medjutim, potpuno nedorečena i bezvoljna igra su bili dovoljni da se uprava kluba zapita “ko su fudbaleri koji danas nose dres Novog Pazara”.

Samo što je počela utakmica beogradjani su već u trećem minutu vodili sa 1:0, kada se Dragović potpuno sam, nakon ubačene lopte iz kornera, našao na dva metra od gola i glavom je smjestio u mrežu Vujanca.

Dragović potpuno sam ispred gola plavih postiže gol

Osetivši slabost u odbrani izabranika Kenana Kolašinca, Zvezda je krenula još energičnije i već u 14. minutu preko Kataija duplirala prednost, koji je sa 25 metara odlično šutirao i poslao loptu u gornji desni ugao vratara Novog Pazara.

Katai postiže gol sa 25 metara

Neorganizovanost u redovima odbrane plavih opet je kažnjena samo šest minuta poslije drugog gola, kada je Sanogo sa 20-tak metara pogodio samo rašlje gola plavih za 3:0.

Šut Sanoga bio je neodbranjiv

Do kraja prvog dijela meča pokušavali su plavi da pridju do gola Crvene Zvezde, ali sve je ostalo na pokušajima, prije svih Aganspahića i Ratkovića.

U drugom poluvremenu ista slika na terenu, šampion iz Ljutice Bogdana je kontrolisao igru i strpljivo čekao nove prilike da ugrozi gol Vujanca, koji je sa par odličnih odbrana zaslužan što rezultatska razlika nije bila i veća.

U 67. minutu dosudjen je penal za crveno-bijele koji je nakon drugog izvodjenja, sigurno izveo Dioni za 4:0. U prvom pokušaju je Vujanac odbranio šut zvezdinog napadača, ali je ponovljen zbog preranog izlaska sa gol crte golmana Novog Pazara.

Poslednji gol postigao je Diobi iz penala

Do kraja utakmice su beogradjani držali loptu u svom posjedu, dok su se sporadični pokušaji fudbalera Novog Pazara završavali uglavnom na sredini terena.

Novi Pazar sada drži pretposlednju poziciju na tabeli sa 7 osvojenih bodova i nepopularnom titulom za najslabiju odbranu u ligi sa ukupno 23 primljena gola iz 11 utakmica.

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: