28 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport Srbija

Pazarci dočekuju Čukarički

Novi Pazar i Čukarički igraju sutra od 15.00 na Gradskom stadionu, a trener fudbalera Novog Pazara Dragan Radojičić rekao je uoči zaostale utakmice drugog kola Super lige Srbije da njegovi igrači na domaćem terenu imaju želju i obavezu da idu na tri boda.

“Dobro smo iskoristili pauzu u takmičenju. Kvalitetno smo radili tokom prethodnih 10 dana, ali nismo bili kompletni jer su šestoricu mučile ili još uvijek muče povrede. Pojačali smo ritam treninga. Protivnik je izuzetno kvalitetan, pa u predstojećem meču možemo samo da dobijemo”, rekao je Radojičić.

On je najavio da će Novi Pazar protiv Čukaričkog igrati bez kalkulacija, uz ocjenu da je za pozitivan rezultat neophodno da se taktičke zamisli do kraja sprovedu u djelo.

“Znam sve o Čukaričkom, kao i oni o nama. Mislim da smo se spremili najbolje moguće. Uvijek sam pun optimizma i verujem u ove momke, koji daju sve od sebe na terenu. Želim im da ponove igru iz prethodna tri ligaška meča, u kojim nisu imali sreće. Pozivam publiku da nas podrži u što većem broju”, kazao je Radojičić.

On je dodao da kolega će Saša Ilić pokušati da iznenadi, ali da će probati da budu uspješniji u tom nadmudrivanju i da obraduju brojne navijače.

Čukarički je treći na tabeli sa 26 bodova, dok je Novi Pazar na poslednjem, 16. mestu i ima 10 bodova.

Izvor:Sportski žurnal, SNews

Foto: FK Novi Pazar

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: