28 Aprila, 2024
Aktuelno Bijelo Polje (Akova) Crna Gora Politika Sandžak

Suljević: Bošnjačka stranka će imati predsjednika Opštine u Bijelom Polju

Predsjednik Opštinskog odbora Bošnjačke stranke (BS) Bijelo Polje, Ernad Suljević je izjavio da izborni rezultat Bošnjačke stranke u Bijelom Polju svojevrsna potvrda da građani te opštine vide BS kao glavnog činioca buduće lokalne vlasti.

Ernad Suljević

“Zahvaljujemo se svima koji su u nedjelju podržali našu izbornu listu. Mislim da smo pokazali da je naša lista pobjednička, a naš izborni program razvojni i vizionarski. Trend rasta podrške politici BS se nastavlja i u tom smislu je potpuno realno da će Bošnjačka stranka imati predsjednika opštine. Pozivamo političke subjekte koji sa nama dijele slične programske ciljeve da u interesu građana naše opštine što prije dogovorimo principe buduće vlasti. To je naša obaveza prema građanima Bijelog Polja, koji od nas očekuju da već od sutra krenemo da radimo u rješavanju njihovih potreba”, kazao je Suljević.

Sala Skupštine opštine Bijelo Polje

Sa osvojenih više od 12 hiljada glasova u četiri opštine, na lokalnim izborima održanim prošle nedjelje BS dodatno učvrstila svoje biračko tijelo. U Bijelom Polju ova stranka osvojila četiri odbornička mandata od ukupno 38 mjesta lokalnog parlamenta.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: