29 Aprila, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar Sandžak Srbija

Nermin Ljajić VD načelnika PU Novi Pazar

Na prijedlog direktora policije Vladimira Rebića, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović imenovao je Nermina Ljajića za vršioca dužnosti načelnika Policijske uprave u Novom Pazaru, prenio je danas radio “Stoplus”, pozivajući se na svoje izvore.

Novi načelnik PU Novi Pazar, Nermin Ljajić

Kako prenosi ovaj radio, za vršioca dužnosti zamjenika načelnika imenovan je major Miljan Nikolić, a za načelnika odjeljenja policije Dragan Đurović.

Oni će na tim pozicijama, kako saznaje “Stoplus”, naslijediti dosadašnjeg načelnika Bogoljuba Živkovića, koji se vraća na mjesto pomoćnika direktora Policije, njegovog zamjenika Nebojšu Radisavljevića i šefa odjeljenja policije Veljka Avramovića.

Živković je na čelu Policijske uprave Novog Pazara bio od marta ove godine i nakon upućivanja dotadašnjeg načelnika Rešada Džankovića na novo radno mjesto pri Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije, podsjeća Stoplus.

Tako]e, izvor navodi da je Ministarstvo unutrašnjih poslova danas raspisalo konkurs za izbor novog načelnika Policijske uprave u Novom Pazaru koja pokriva teritorije tog grada, Sjenice i Tutina.

Nermin Ljajić rođen je 18.09.1986. godine u Novom Pazaru. Policijsku akademiju u Beogradu završio je 2010. godine sa zvanjem diplomirani oficir policije. Iste godine započeo je radni odnos kao pomoćnik komandira za javni red. Godine 2017. završava specijalističke studije na Kriminalističko-policijskoj akademiji sa visokom ocjenom na temu: Mogućnosti unapređenja bezbjednosti mladih u lokalnoj zajednici, objavio je portal kazaljka.net.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: