28 Aprila, 2024
Novi Pazar Sport

Jošanica podvigom do 3 boda u Kragujevcu

Fudbaleri Jošanice napravili su iznenađenje danas u Kragujevcu pobjedom od 3:1 nad ekipom Sušice u poslednjoj utakmici 24. kola Srpske lige Zapad.

Zlata vrijedna pobjeda ostvarena je danas u gostima, a ljubitelje fudbala u Novom Pazaru najviše raduje dobra i organizovana igra koju su danas prikazali puleni Kenana Kolašinca.

Nakon početnog “opipavanja snaga” u prvih dvadesetak minuta igre, Jošanica je u 23. minutu preko Rijada Brunčevića došla do vođstva od 1:0.

Nije se dugo čekalo ni na drugi gol u mreži kragujevčana, kada su sandžački fudbaleri nakon odlične akcije poveli sa 2:0, a strelac je ponovo bio Brunčević.

Dva minuta prije kraja prvog poluvremena Jošanica je već vodila 3:0, a svoj drugi gol na ovom meču postigao je najbolji igrač utakmice Hadžibulić.

U drugom poluvremenu gosti su strpljivo čuvali kapitalnu prednost od 3 gola, a domaći su jedino uspjeli da ublaže poraz na 3:1 i tim rezultatom je i završena utakmica.

Bodovni saldo Jošanice na tabeli izgleda bolje, jer sada sa 24 boda zauzimaju 15 poziciju i donekle su popravili šanse u borbi za opstanak, a već 18. aprila na domaćem terenu probaće protiv petoplasiranog Mladog radnika da osvoje nove bodove.

 

 

 

 

 

Povezane vijesti

%d bloggers like this: