27 Aprila, 2024
Aktuelno Novi Pazar Sport Srbija

Poraz košarkaša Novog Pazara u posljednjoj sekundi (Video)

Košarkaši Zdravlja pobjedili su večeras u Leskovcu ekipu Novog Pazara posle dramatične završnice rezultatom 74:73 (9:16, 18:16, 23:19, 24:22), gdje je pobjednik odlučen bukvalno u poslednjoj sekundi, poslije dramatične završnice kakvu samo košarka može da priredi.

Zdravlje i Novi Pazar su odigrali veoma uzbudljiv susret, u kojem su Leskovčani izborili tijesan trijumf u dramatičnoj završnici.

U uvodnim minutima utakmice viđena je rezultatska klackalica, poslije čega je Novi Pazar imao neznatnu rezultatsku prednost, koju je, uglavnom, održavao i tokom treće četvrtine. Zatim su se ekipe ponovo smenjivale u vođstvu i ušlo se u dramatičnu završnicu, u kojoj su domaći bili srećniji i spretniji. 

Junak utakmice je krilo Zdravlja, Miloš Jović, koji je sa zvukom sirene postigao neverovatnu trojku iz veoma teške pozicije i sa 73:71 za Novopazarce preokrenuo rezultat na konačnih 74:73 i donio trijumf svom timu.

Džordon Tali iz Novog Pazara je uknjižio 16 poena, 2 skoka i 3 asistencije, Tarik Brunčević 12 poena, 4 skoka i 3 asistencije, a Asmir Numanović 11 poena, 9 skokova i asistenciju.

U timu Zdravlja Pol Duan Morgan je upisao 17 poena, 6 skokova i asistenciju, a po 11 poena postigli su Stevan Jovanović (7 skokova i 3 asistencije) i Miloš Jović (6 skokova i asistencija). 

Nakon ovog kola i Novi Pazar i Zdravlje imaju po 16 bodova i nalaze se u grupi timova koji su plasirani od 12. do poslednjeg 16. mjesta na tabeli.

U narednom kolu Novi Pazar na svom terenu dočekuje tim Borca iz Čačka.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: